Alle ondernemers die iets doen met of voor kinderen in de buurt van Haarlem vind je in deze gids!

Zoek in de Gids
Baby & Kinderkleding

  zie ook:
Baby & Kinderkleding

Kids & Moms

Baby & Kinderkleding | Kids & Moms in Haarlem-Noord Bij Kids & Moms in de Generaal Cronjestraat 65 in Haarlem, vind je eigentijdse kinderkleding vanaf maar 38 (prematuur) tot maat 128. Kom langs en laat je verrassen door het leuk aanbod van Baby & Kinderkleding.

Bij Kids & Moms in de Generaal Cronjestraat 65 in Haarlem, vind je eigentijdse kinderkleding vanaf maar 38 (prematuur) tot maat 128.
Kom langs en laat je verrassen door het leuk aanbod van Baby & Kinderkleding.

Baby & Peuterzwemmen

Baby & Peuterzwemmen

Center Parcs Park Zandvoort

Baby & Peuterzwemmen | Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort Samen met een instructeur/ instructrice gaan de ouders en hun kindje in het diepe water ervaren hoe het is om te bewegen in het water. Met behulp van liedjes, spelletjes, bewegingsvormen en speelgoed leren baby's en peuters op een aangename manier om te gaan met het grote bad. Als afsluiting gaan...

Samen met een instructeur/ instructrice gaan de ouders en hun kindje in het diepe water ervaren hoe het is om te bewegen in het water. Met behulp van liedjes, spelletjes, bewegingsvormen en speelgoed leren baby's en peuters op een aangename manier om te gaan met het grote bad. Als afsluiting gaan...

Baby & Peuterzwemmen

Zwemschool 't SpaarneHuys

Baby & Peuterzwemmen | Zwemschool 't SpaarneHuys in Haarlem-Centrum Zwemles met Passie en Plezier voor kids vanaf een jaar of 4! Nog geen 4 jaar? Kom dan lekker zwemmen met je vader of moeder. Baby- en peuterzwemmen kan op maandag, woensdag en vrijdag. Alle info op www.zwemschoolspaarnehuys.nl

Zwemles met Passie en Plezier voor kids vanaf een jaar of 4!
Nog geen 4 jaar? Kom dan lekker zwemmen met je vader of moeder.

Baby- en peuterzwemmen kan op maandag, woensdag en vrijdag.
Alle info op www.zwemschoolspaarnehuys.nl

Babymassage

Babymassage

Center Parcs Park Zandvoort

Babymassage | Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort Babymassage is een bijzondere manier, waarbij ouder en kind elkaar beter leren kennen. Door middel van massage techniek activeer je de zintuigen van je baby, en leer je intuïtief aan te voelen wat goed is voor je kindje. Vanaf 6 weken tot 8 maanden.

Babymassage is een bijzondere manier, waarbij ouder en kind elkaar beter leren kennen. Door middel van massage techniek activeer je de zintuigen van je baby, en leer je intuïtief aan te voelen wat goed is voor je kindje.

Vanaf 6 weken tot 8 maanden.

Beweegkampen

Beweegkampen

Scopo Atletico

Beweegkampen | Scopo Atletico in In de mei, zomer en herfstvakantie organiseert Scopo Atletico een beweegkamp. Het kamp bestaat uit drie dagen lang sporten, spelen en plezier maken. Tijdens het beweegkamp krijgen de kinderen trainingen van professionele spelers in verschillende sporten.

In de mei, zomer en herfstvakantie organiseert Scopo Atletico een beweegkamp. Het kamp bestaat uit drie dagen lang sporten, spelen en plezier maken. Tijdens het beweegkamp krijgen de kinderen trainingen van professionele spelers in verschillende sporten.

Boogschieten

Boogschieten

Center Parcs Park Zandvoort

Boogschieten | Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort Het begin is even lastig. Maar wie doorzet, leert tijdens de boogschietles als een Robin Hood met pijl en boog het doel raken. Wie zal de echte Robin Hood worden? Vanaf 8 jaar kunt u leren pijl en boogschieten. De kosten zijn 11,-. De activiteit wordt in de tennishal gegeven. reserveren gewenst

Het begin is even lastig. Maar wie doorzet, leert tijdens de boogschietles als een Robin Hood met pijl en boog het doel raken. Wie zal de echte Robin Hood worden? Vanaf 8 jaar kunt u leren pijl en boogschieten. De kosten zijn 11,-. De activiteit wordt in de tennishal gegeven.
reserveren gewenst

Bowling

Bowling

Center Parcs Park Zandvoort

Bowling | Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort Vergeet de tijd, concentreer u tot het uiterste en gooi een strike bij onze bowling. Voor 18:00 betaald u € 22,50 en na 18:00 betaald u € 25,00. U kunt gezellig met 6 personen genieten van 1 bowlingbaan. Bowling kunt u spelen van jong tot oud.

Vergeet de tijd, concentreer u tot het uiterste en gooi een strike bij onze bowling.
Voor 18:00 betaald u € 22,50 en na 18:00 betaald u € 25,00.
U kunt gezellig met 6 personen genieten van 1 bowlingbaan.
Bowling kunt u spelen van jong tot oud.

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Kinderopvang Dikke Maatjes

Buitenschoolse opvang | Kinderopvang Dikke Maatjes in Haarlem-Noord Bent u op zoek naar een BSO Haarlem voor uw kinderen? Bij kinderopvang Dikke Maatjes bent u dan aan het juiste adres. Zowel in Haarlem als in Santpoort. BSO Dikke Maatjes aan de Orionweg in Haarlem biedt dagelijks plaats aan maximaal 60 kinderen. De kinderen zijn in de leeftijd van 4 t/m 12

Bent u op zoek naar een BSO Haarlem voor uw kinderen? Bij kinderopvang Dikke Maatjes bent u dan aan het juiste adres.
Zowel in Haarlem als in Santpoort.
BSO Dikke Maatjes aan de Orionweg in Haarlem biedt dagelijks plaats aan maximaal 60 kinderen.
De kinderen zijn in de leeftijd van 4 t/m 12

Creatief

Creatief

Atelier Artamia

Creatief | Atelier Artamia in Haarlem-Centrum TOP-KIDS Het Talenten Ontwikkelings Project voor Kinderen In De Stad! Houd jij van coole dingen maken? Heb jij een talent? Wil jij iets leuks en nuttigs doen? Dan is TOP-KIDS iets voor jou!

TOP-KIDS
Het Talenten Ontwikkelings Project voor Kinderen In De Stad!
Houd jij van coole dingen maken? Heb jij een talent? Wil jij iets leuks en nuttigs doen?
Dan is TOP-KIDS iets voor jou!

Cursussen

Cursussen

Hart Haarlem

Cursussen | Hart Haarlem in Haarlem-Zuid-West Hart is het centrum voor kunst, kennis en cultuur in Haarlem. Laat je inspireren en verrassen. Er is vanalles te doen, te leren en te ontdekken op het gebied van kunst, cultuur en kennis. Van beginnen tot gevorderde, van jong tot oud, iedereen kan terecht bij Hart. Of het nou voor een eenmalige....

Hart is het centrum voor kunst, kennis en cultuur in Haarlem. Laat je inspireren en verrassen. Er is vanalles te doen, te leren en te ontdekken op het gebied van kunst, cultuur en kennis. Van beginnen tot gevorderde, van jong tot oud, iedereen kan terecht bij Hart. Of het nou voor een eenmalige....

Cursussen

Kindertheater 'De toverknol'

Cursussen | Kindertheater 'De toverknol' in Haarlem-Centrum Bij De Toverknol organiseren we cursussen voor kinderen zoals peuterdansles, muziekles, toneelles en musical/muziektheaterles. De cursussen zijn altijd in januari, maart, mei, september en november. Er staat limonade, thee en koffie op de tafel en afloop van elke les kan je een speculaasje pakken.

Bij De Toverknol organiseren we cursussen voor kinderen zoals peuterdansles, muziekles, toneelles en musical/muziektheaterles. De cursussen zijn altijd in januari, maart, mei, september en november. Er staat limonade, thee en koffie op de tafel en afloop van elke les kan je een speculaasje pakken.

Dans & Balletwinkel

Dans & Balletwinkel

Danswinkel Haarlem

Dans & Balletwinkel | Danswinkel Haarlem in Haarlem-Centrum Een gezellige kleine winkel waar je alle basis artikelen vind om te kunnen dansen. Van peuter/kleuter tot en met volwassen. Pakjes, schoenen, panty´s, vestjes, beenwarmers, broeken, rokjes, haarbanden, linten en elastiek, spelden, haarnetjes...

Een gezellige kleine winkel waar je alle basis artikelen vind om te kunnen dansen. Van peuter/kleuter tot en met volwassen. Pakjes, schoenen, panty´s, vestjes, beenwarmers, broeken, rokjes, haarbanden, linten en elastiek, spelden, haarnetjes...

Drumles

Drumles

Zwaanswijk Percussion

Drumles | Zwaanswijk Percussion in Haarlem-Zuid-West Iedere zondag van 10.00-14.00 geeft Pepijn Zwaanswijk bij Circus Hakim groepslessen percussie en drums van 45 minuten voor kinderen. De kosten bedragen €15 per les. Twee keer per jaar zijn er openbare uitvoeringen, z.g.n. voorspeelmiddagen.

Iedere zondag van 10.00-14.00 geeft Pepijn Zwaanswijk bij Circus Hakim groepslessen percussie en drums van 45 minuten voor kinderen. De kosten bedragen €15 per les.
Twee keer per jaar zijn er openbare uitvoeringen, z.g.n. voorspeelmiddagen.

Hobbywinkels

Hobbywinkels

Gerard Smit

Hobbywinkels | Gerard Smit in Haarlem-Centrum Een ruime winkel gespecialiseerd in teken-, schilder en handenarbeidmaterialen. Bekend zijn wij om de vele papiersoorten, prachtige potloden en het rijke assortiment aan merken kunstschilderverf. Tevens verkopen wij veel artikelen die onmisbaar zijn bij het creatief bezig zijn.

Een ruime winkel gespecialiseerd in teken-, schilder en handenarbeidmaterialen. Bekend zijn wij om de vele papiersoorten, prachtige potloden en het rijke assortiment aan merken kunstschilderverf. Tevens verkopen wij veel artikelen die onmisbaar zijn bij het creatief bezig zijn.

Kindercoach

Kindercoach

JoJo Kindercoach

Kindercoach | JoJo Kindercoach in Haarlem-Centrum Je ziet je kind het liefst blij en gelukkig. Maar soms vang je als ouder signalen op van je kind die erop wijzen dat het niet zo goed gaat. Hoe graag je het ook wilt, als ouder kun je dit niet altijd opvangen. Dan kan het helpen om Jojo Kindercoach in te schakelen.

Je ziet je kind het liefst blij en gelukkig. Maar soms vang je als ouder signalen op van je kind die erop wijzen dat het niet zo goed gaat. Hoe graag je het ook wilt, als ouder kun je dit niet altijd opvangen.

Dan kan het helpen om Jojo Kindercoach in te schakelen.

Kinderdagverblijf

  zie ook:
Kinderdagverblijf

Kinderopvang Dikke Maatjes

Kinderdagverblijf | Kinderopvang Dikke Maatjes in Haarlem-Noord Bent u op zoek naar een Kinderdagverblijf in Haarlem of Santpoort-Noord voor uw kinderen? Dan zit u bij kinderopvang Dikke Maatjes aan het juiste adres. In Haarlem Noord, niet ver van de Westelijke Randweg, vindt u Kinderdagverblijf Dikke Maatjes. Deze ruim opgezette en prima bereikbare...

Bent u op zoek naar een Kinderdagverblijf in Haarlem of Santpoort-Noord voor uw kinderen? Dan zit u bij kinderopvang Dikke Maatjes aan het juiste adres.
In Haarlem Noord, niet ver van de Westelijke Randweg, vindt u Kinderdagverblijf Dikke Maatjes.
Deze ruim opgezette en prima bereikbare...

Kinderfeestjes

  zie ook:
Kinderfeestjes

Artwise

Kinderfeestjes | Artwise in Haarlem-Centrum ARTWISE organiseert creatieve workshops en kinderfeestjes met KNAL-gezellige garantie! Vier je verjaardag compleet met verkleedkleren, limonade en verjaardagscakejes. Ook een lunch en extra snacks zijn mogelijk! Het gemaakte kunstwerk mag je natuurlijk meenemen in een handige goodiebag!

ARTWISE organiseert creatieve workshops en kinderfeestjes met KNAL-gezellige garantie!

Vier je verjaardag compleet met verkleedkleren, limonade en verjaardagscakejes. Ook een lunch en extra snacks zijn mogelijk! Het gemaakte kunstwerk mag je natuurlijk meenemen in een handige goodiebag!

Kinderfeestjes

Bison Bowling Haarlem

Kinderfeestjes | Bison Bowling Haarlem in Haarlem-Noord VIER JOUW SUPER VETTE VERJAARDAG BIJ BISON BOWLING! Op woensdag- en zaterdagmiddag maakt Bison jouw verjaardagspartijtje tot een groot feest! Bella Ballon, Tara Tover, Magische Maartje, Lola Lolly en Timo Tover zorgen voor een onvergetelijk feest en laten je versteld staan met hun....

VIER JOUW SUPER VETTE VERJAARDAG BIJ BISON BOWLING!

Op woensdag- en zaterdagmiddag maakt Bison jouw verjaardagspartijtje tot een groot feest! Bella Ballon, Tara Tover, Magische Maartje, Lola Lolly en Timo Tover zorgen voor een onvergetelijk feest en laten je versteld staan met hun....

Kinderfeestjes

Speeltuinvereniging Haarlem Oost

Kinderfeestjes | Speeltuinvereniging Haarlem Oost in Haarlem-Oost Tijdelijk is het niet mogelijk om de speeltuin te huren, dit kan weer na de verbouwing omstreeks het nieuwe jaar. Alle oneven weken is de speeltuin te huur op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Tijdelijk is het niet mogelijk om de speeltuin te huren, dit kan weer na de verbouwing omstreeks het nieuwe jaar.

Alle oneven weken is de speeltuin te huur op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Kinderfietsen

Kinderfietsen

Conjani Wielersport

Kinderfietsen | Conjani Wielersport in Haarlem-Noord U vindt bij ons niet alleen een groot aanbod aan fietsen voor uzelf, maar ook voor uw kind. Als Loekie-dealer bieden wij u een breed aanbod fietsen van dit oer-Hollandse, aloude merk in de maten van 12,5 tot 22 inch voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Graag helpen we u en uw kind bij de keuze van een...

U vindt bij ons niet alleen een groot aanbod aan fietsen voor uzelf, maar ook voor uw kind. Als Loekie-dealer bieden wij u een breed aanbod fietsen van dit oer-Hollandse, aloude merk in de maten van 12,5 tot 22 inch voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Graag helpen we u en uw kind bij de keuze van een...

Kinderkapper

Kinderkapper

Haartjes & Zoo

Kinderkapper | Haartjes & Zoo in Haarlem-Centrum Haartjes & Zoo de kinderkapper van Haarlem! Voor ieder kindje is naar de kapper gaan weer net even anders, waar Saartje zo naar binnenstapt, kan het voor Koen een hoge drempel zijn. Wij nemen de tijd voor uw kindje.... Ukkie 0-2 jaar 10,- Pukkie 2-6 jaar 12,- Kids 6-12 jaar 13,50

Haartjes & Zoo de kinderkapper van Haarlem!
Voor ieder kindje is naar de kapper gaan weer net even anders, waar Saartje zo naar binnenstapt, kan het voor Koen een hoge drempel zijn. Wij nemen de tijd voor uw kindje....
Ukkie 0-2 jaar 10,-
Pukkie 2-6 jaar 12,-
Kids 6-12 jaar 13,50

Kinderkapper

Hair By Belinda Spronk

Kinderkapper | Hair By Belinda Spronk in Haarlem-Centrum Knippen kinderen 0 t/m 5 jaar Knippen Kinderen 6 t/m 12 jaar Tijdsduur is variërend. By Belinda Spronk werkt niet op afspraak voor kinderen. Neem gerust contact met ons als je deze behandeling wilt boeken 020-7900190.

Knippen kinderen 0 t/m 5 jaar
Knippen Kinderen 6 t/m 12 jaar

Tijdsduur is variërend. By Belinda Spronk werkt niet op afspraak voor kinderen. Neem gerust contact met ons als je deze behandeling wilt boeken 020-7900190.

Kindermode

  zie ook:
Kindermode

Shoeby Haarlem

Kindermode | Shoeby Haarlem in Haarlem-Noord Shoeby ontwerpt en ontwikkelt eigen collecties. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: het dameslabel Eksept, het herenlabel Cult Edition, en voor kids de eigen labels Jill, Jilly, MTC en Mitch. Bij Shoeby draait alles om jou! In elke Shoeby winkel is er daarom een personal shopper aanwezig

Shoeby ontwerpt en ontwikkelt eigen collecties. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: het dameslabel Eksept, het herenlabel Cult Edition, en voor kids de eigen labels Jill, Jilly, MTC en Mitch.

Bij Shoeby draait alles om jou! In elke Shoeby winkel is er daarom een personal shopper aanwezig

Kinderopvang

  zie ook:
Kinderopvang

HET BONTE HUIS

Kinderopvang | HET BONTE HUIS in Haarlem-Centrum HET BONTE HUIS is een klein kinderdagverblijf met veel ambitie. Kleinschalig en flexible, zodat je ook kan kiezen voor één dagdeel.

HET BONTE HUIS is een klein kinderdagverblijf met veel ambitie.
Kleinschalig en flexible, zodat je ook kan kiezen voor één dagdeel.

Kinderschoenen

Kinderschoenen

Barends Schoenen

Kinderschoenen | Barends Schoenen in Haarlem-Centrum Barends Kinderschoenen Haarlem, sinds 1957 dé kinderschoenen-speciaalzaak van Haarlem en omstreken. Onze collectie omvat modieuze kinderschoenen met een prima pasvorm en ook nog eens verkrijgbaar in diverse wijdte-maten. Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze winkel.

Barends Kinderschoenen Haarlem, sinds 1957 dé kinderschoenen-speciaalzaak van Haarlem en omstreken. Onze collectie omvat modieuze kinderschoenen met een prima pasvorm en ook nog eens verkrijgbaar in diverse wijdte-maten.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar onze winkel.

Kinderschoenen

Kees Hoogenbosch Schoenen

Kinderschoenen | Kees Hoogenbosch Schoenen in Haarlem-Noord Kees Hoogenbosch is gespecialiseerd in kinderschoenen. De winkel heeft verschillende modellen kinderschoenen van verschillende merken. Bij Kees Hoogenbosch Schoenen wordt je perfect geadviseerd over de juiste keuze voor de voeten van jouw kinderen. Wij verkopen ook dames- en herenschoenen.

Kees Hoogenbosch is gespecialiseerd in kinderschoenen. De winkel heeft verschillende modellen kinderschoenen van verschillende merken. Bij Kees Hoogenbosch Schoenen wordt je perfect geadviseerd over de juiste keuze voor de voeten van jouw kinderen.

Wij verkopen ook dames- en herenschoenen.

Kindertheater

Kindertheater

Kindertheater 'De toverknol'

Kindertheater | Kindertheater 'De toverknol' in Haarlem-Centrum Maandelijks kan je een nieuwe voorstelling bezoeken en in een bijzondere, humoristische wereld stappen! Voordat we op avontuur gaan, verkleed je jezelf als prinses, ridder of een dier. Pak een beker limonade en een koekje. De lampen gaan aan, de muziek begint te spelen, het doek gaat open…

Maandelijks kan je een nieuwe voorstelling bezoeken en in een bijzondere, humoristische wereld stappen! Voordat we op avontuur gaan, verkleed je jezelf als prinses, ridder of een dier. Pak een beker limonade en een koekje. De lampen gaan aan, de muziek begint te spelen, het doek gaat open…

Kinderyoga

  zie ook:
Kinderyoga

Mini Yogi

Kinderyoga | Mini Yogi in Bloemendaal Kinder yoga, Peuter & Kleuter yoga,Ouder & Kind yoga,Tiener yoga. Mini Yogi biedt kinderen niet alleen de mogelijkheid zich fysiek te ontwikkelen, maar ook om hun unieke eigenschappen verder te ontplooien en versterken op een leuke en speelse manier dmv yoga.

Kinder yoga, Peuter & Kleuter yoga,Ouder & Kind yoga,Tiener yoga.

Mini Yogi biedt kinderen niet alleen de mogelijkheid zich fysiek te ontwikkelen, maar ook om hun unieke eigenschappen verder te ontplooien en versterken op een leuke en speelse manier dmv yoga.

Kralenwinkel

Kralenwinkel

Kralenenmeer

Kralenwinkel | Kralenenmeer in Haarlem-Centrum KRALENENMEER is niet alleen een sieraden- en kralen-webwinkel,
maar ook een kado winkel met een groot assortiment aan boeddha’s, wierrook, geluk artikelen, dromenvangers enz enz. Wij bieden een breed assortiment kralen en benodigdheden om zelf de mooiste sieraden te maken...

KRALENENMEER is niet alleen een sieraden- en kralen-webwinkel,
maar ook een kado winkel met een groot assortiment aan boeddha’s, wierrook, geluk artikelen, dromenvangers enz enz.
Wij bieden een breed assortiment kralen en benodigdheden om zelf de mooiste sieraden te maken...

Laserbattle

Laserbattle

Center Parcs Park Zandvoort

Laserbattle | Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort Daar achter die boom! Richt je lasergeweer en schakel de tegenstander uit. Maar pas op, je ligt zelf onder vuur! Het doel van Cool Factor: Laser Battle is om het andere team uit te schakelen door al zijn levens af te nemen. Dat gebeurt met sensors op het lasergeweer. Reserveren gewenst

Daar achter die boom! Richt je lasergeweer en schakel de tegenstander uit. Maar pas op, je ligt zelf onder vuur! Het doel van Cool Factor: Laser Battle is om het andere team uit te schakelen door al zijn levens af te nemen. Dat gebeurt met sensors op het lasergeweer.
Reserveren gewenst

Lunch & Koffie

Lunch & Koffie

Meneer Paprika

Lunch & Koffie | Meneer Paprika in Haarlem-Centrum In het cafe van Meneer Paprika kun je lekker ontbijten, lunchen, taart eten of alleen iets drinken. Alles is vers, huisgemaakt, en zoveel mogelijk biologisch. Spelen is het allerbelangrijkste! Centraal in het café staat een 5m lange Thomas de Trein-tafel. Verder is er heel veel Duplo, Kapla...

In het cafe van Meneer Paprika kun je lekker ontbijten, lunchen, taart eten of alleen iets drinken. Alles is vers, huisgemaakt, en zoveel mogelijk biologisch.
Spelen is het allerbelangrijkste! Centraal in het café staat een 5m lange Thomas de Trein-tafel. Verder is er heel veel Duplo, Kapla...

Muziekles

Muziekles

Zwaanswijk Percussion

Muziekles | Zwaanswijk Percussion in Haarlem-Zuid-West Iedere zondag van 10.00-14.00 geeft Pepijn Zwaanswijk bij Circus Hakim groepslessen percussie en drums van 45 minuten voor kinderen. De kosten bedragen €15 per les. Twee keer per jaar zijn er openbare uitvoeringen, z.g.n. voorspeelmiddagen.

Iedere zondag van 10.00-14.00 geeft Pepijn Zwaanswijk bij Circus Hakim groepslessen percussie en drums van 45 minuten voor kinderen. De kosten bedragen €15 per les.
Twee keer per jaar zijn er openbare uitvoeringen, z.g.n. voorspeelmiddagen.

Pannenkoeken Restaurant

  zie ook:
Pannenkoeken Restaurant

Meneertje Pannekoek

Pannenkoeken Restaurant | Meneertje Pannekoek in Haarlem-Centrum Midden in het centrum van Haarlem kun je nu ook een échte ouderwetse pannenkoek eten. Bij Meneertje Pannekoek aan het Spaarne. Bewust geschreven zonder extra –n, als knipoog naar de oldschool pannenkoek, die hier traditioneel wordt gebakken in een échte pannenkoekenpan.

Midden in het centrum van Haarlem kun je nu ook een échte ouderwetse pannenkoek eten. Bij Meneertje Pannekoek aan het Spaarne. Bewust geschreven zonder extra –n, als knipoog naar de oldschool pannenkoek, die hier traditioneel wordt gebakken in een échte pannenkoekenpan.

Percussieles

Percussieles

Zwaanswijk Percussion

Percussieles | Zwaanswijk Percussion in Haarlem-Zuid-West Iedere zondag van 10.00-14.00 geeft Pepijn Zwaanswijk bij Circus Hakim groepslessen percussie en drums van 45 minuten voor kinderen. De kosten bedragen €15 per les. Twee keer per jaar zijn er openbare uitvoeringen, z.g.n. voorspeelmiddagen.

Iedere zondag van 10.00-14.00 geeft Pepijn Zwaanswijk bij Circus Hakim groepslessen percussie en drums van 45 minuten voor kinderen. De kosten bedragen €15 per les.
Twee keer per jaar zijn er openbare uitvoeringen, z.g.n. voorspeelmiddagen.

Restaurants

  zie ook:
Restaurants

Pippa's

Restaurants | Pippa's in Haarlem-Centrum Lekker en gezond eten & drinken een geweldige plek om je kids mee naar toe te nemen door de leuke speelhoek en de kindermenu's Je verveelt je nooit bij Pippa's want behalve eten kun je bij ons ook shoppen, werken, borrelen en een feestje vieren.

Lekker en gezond eten & drinken

een geweldige plek om je kids mee naar toe te nemen door de leuke speelhoek en de kindermenu's
Je verveelt je nooit bij Pippa's want behalve eten kun je bij ons ook shoppen, werken, borrelen en een feestje vieren.

Scouting

Scouting

Scouting WABO Heemstede

Scouting | Scouting WABO Heemstede in Heemstede Echte outdooractiviteiten, sport, spel en veel gezelligheid. Scouting bij onze groep draait voornamelijk om samen leuke dingen doen! Ben jij een stoere meid vanaf 6,5 jaar oud? Check dan wat we allemaal doen, of nog beter: Kom langs!

Echte outdooractiviteiten, sport, spel en veel gezelligheid. Scouting bij onze groep draait voornamelijk om samen leuke dingen doen! Ben jij een stoere meid vanaf 6,5 jaar oud? Check dan wat we allemaal doen, of nog beter: Kom langs!

Snoepgoed & Feestartikelen

Snoepgoed & Feestartikelen

Jami Jami

Snoepgoed & Feestartikelen | Jami Jami in Haarlem-Noord In onze gezellige en vrolijke winkel verkopen wij diverse heerlijke lekkernijen, zo hebben wij bijvoorbeeld veel soorten drop en ander snoepjes. Ook hebben we een breed assortiment in feestartikelen, waaronder; slingers, ballonnen, baby geboorte artikelen en nog veel meer.

In onze gezellige en vrolijke winkel verkopen wij diverse heerlijke lekkernijen, zo hebben wij bijvoorbeeld veel soorten drop en ander snoepjes.
Ook hebben we een breed assortiment in feestartikelen, waaronder; slingers, ballonnen, baby geboorte artikelen en nog veel meer.

Speelgoed

Speelgoed

Via Mi

Speelgoed | Via Mi in Haarlem-Zuid-West In onze lichte en overzichtelijke zaak, hebben we naast ons groot assortiment vintage kleding en artikelen ook kinderspeelgoed. Zo kun je o.a. denken aan houten speelgoed, veel puzzels, een boekenkast vol met leuke boeken om te lezen of om voor te lezen. Kom langs en laat je verrassen.

In onze lichte en overzichtelijke zaak, hebben we naast ons groot assortiment vintage kleding en artikelen ook kinderspeelgoed.
Zo kun je o.a. denken aan houten speelgoed, veel puzzels, een boekenkast vol met leuke boeken om te lezen of om voor te lezen.

Kom langs en laat je verrassen.

Speelgoedwinkels

Speelgoedwinkels

Game Time

Speelgoedwinkels | Game Time in Haarlem-Noord Sinds 1991 zijn wij gevestigd in de Gen Cronjestaat 47 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een speciaalzaak met apart en verantwoord speelgoed.Wij letten bij onze samenstelling vooral op de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding en stellen hem zo samen dat uw een wel overwogen keuze kunt maken.

Sinds 1991 zijn wij gevestigd in de Gen Cronjestaat 47 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een speciaalzaak met apart en verantwoord speelgoed.Wij letten bij onze samenstelling vooral op de juiste prijs- en kwaliteitsverhouding en stellen hem zo samen dat uw een wel overwogen keuze kunt maken.

Speelgoedwinkels

Imaginarium

Speelgoedwinkels | Imaginarium in Haarlem-Centrum DE LEUKSTE SPEELGOEDWINKEL VAN NEDERLAND! Imaginarium heeft originele en unieke producten, die je nergens anders kunt vinden. Alles eigen merk in een prachtige winkel met zeer goede service! Echt een feestje om een bezoek te brengen! Voor kinderen van 0 tot 12 jaar...

DE LEUKSTE SPEELGOEDWINKEL VAN NEDERLAND!

Imaginarium heeft originele en unieke producten, die je nergens anders kunt vinden. Alles eigen merk in een prachtige winkel met zeer goede service! Echt een feestje om een bezoek te brengen! Voor kinderen van 0 tot 12 jaar...

Speelgoedwinkels

Meneer Paprika

Speelgoedwinkels | Meneer Paprika in Haarlem-Centrum Ons speelgoedaanbod is heel divers: mooie grote kwaliteitsmerken als Lego, Playmobil, Thomas de Trein en Kapla, maar ook kleinere merken als Jellycat en Moulin Roty. Verder heeft Meneer Paprika heel veel grappige kleine spulletjes, poppen, knuffels, boeken, spelletjes, modelbouw, dino’s, monsters...

Ons speelgoedaanbod is heel divers: mooie grote kwaliteitsmerken als Lego, Playmobil, Thomas de Trein en Kapla, maar ook kleinere merken als Jellycat en Moulin Roty. Verder heeft Meneer Paprika heel veel grappige kleine spulletjes, poppen, knuffels, boeken, spelletjes, modelbouw, dino’s, monsters...

Speelgoedwinkels

Speelgoedbank Haarlem

Speelgoedwinkels | Speelgoedbank Haarlem in Haarlem-Oost Speelgoedbank Haarlem en omstr. heeft een uniek concept wij hebben een echte winkel! In onze winkel zamelen wij baby- en kinderspeelgoed, binnen- en buitenspeelgoed, boeken, (computer)spelletjes en knuffels etc. in voor kinderen van 0 t/m 15 jaar. Wij hebben nieuw en tweedehands speelgoed

Speelgoedbank Haarlem en omstr. heeft een uniek concept
wij hebben een echte winkel!
In onze winkel zamelen wij baby- en kinderspeelgoed, binnen- en buitenspeelgoed, boeken, (computer)spelletjes en knuffels etc. in voor kinderen van 0 t/m 15 jaar.
Wij hebben nieuw en tweedehands speelgoed

Speeltuinen

Speeltuinen

Speeltuinvereniging Haarlem Oost

Speeltuinen | Speeltuinvereniging Haarlem Oost in Haarlem-Oost Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe ‘samenspeeltuin’ in Haarlem Oost. Een plek waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. Het ontwerp voor het speeltuingebouw is zo goed als klaar. De verwachting is dat de bouw van het clubhuis en vervolgens de afwerking en inrichting eind 2016...

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe ‘samenspeeltuin’ in Haarlem Oost. Een plek waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen. Het ontwerp voor het speeltuingebouw is zo goed als klaar. De verwachting is dat de bouw van het clubhuis en vervolgens de afwerking en inrichting eind 2016...

Tweedehands kinderkleding

Tweedehands kinderkleding

Haartjes & Zoo

Tweedehands kinderkleding | Haartjes & Zoo in Haarlem-Centrum Haartjes & Zoo, waar u niet alleen kan slagen voor een nieuwe coupe van uw zoon of dochter, maar ook voor een leuk stukje kleding. Haartjes & Zoo verkoop ook vintage merkkleding voor kinderen. Merken; imps&elfs; Vingino, Retour, Kik-Kid, Petit Louie Kidscase en nog veel meer leuke merken!

Haartjes & Zoo, waar u niet alleen kan slagen voor een nieuwe coupe van uw zoon of dochter, maar ook voor een leuk stukje kleding.
Haartjes & Zoo verkoop ook vintage merkkleding voor kinderen.
Merken; imps&elfs; Vingino, Retour, Kik-Kid, Petit Louie Kidscase en nog veel meer leuke merken!

Tweedehands kinderkleding

Via Mi

Tweedehands kinderkleding | Via Mi in Haarlem-Zuid-West Natuurlijk kun je als ouder ook terecht bij ons terecht voor mooie vintage kleding, maar wist je dat we ook een groot aanbod hebben in tweedehands kinderkleding. Alles hangt overzichtelijk en op maat op een rij zodat je snel kunt zien of er iets voor je zoon of dochter bij zit. Vanaf maat 92

Natuurlijk kun je als ouder ook terecht bij ons terecht voor mooie vintage kleding, maar wist je dat we ook een groot aanbod hebben in tweedehands kinderkleding. Alles hangt overzichtelijk en op maat op een rij zodat je snel kunt zien of er iets voor je zoon of dochter bij zit.

Vanaf maat 92

Verjaardagsfeestjes

  zie ook:
Verjaardagsfeestjes

ABC Architectuurcentrum Haarlem

Verjaardagsfeestjes | ABC Architectuurcentrum Haarlem in Haarlem-Centrum KINDERPARTIJTJES 1) Een creatief knutselfeestje: Ontwerp en maak een 3D model van karton, piepschuim en/of andere materialen. 2) Of kom bouwen met LEGO: We hebben wel 60 000 steentjes om individueel of samen wat te maken.

KINDERPARTIJTJES

1) Een creatief knutselfeestje: Ontwerp en maak een 3D model van karton, piepschuim en/of andere materialen.
2) Of kom bouwen met LEGO: We hebben wel 60 000 steentjes om individueel of samen wat te maken.

Verjaardagsfeestjes

Center Parcs Park Zandvoort

Verjaardagsfeestjes | Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort De ideale locatie voor een geslaagd kinderfeestje! Zwemmen in de Aqua Mundo (met op bepaalde dagen de Aqua Cinema) of liever Adventure Golfen, bowlen of een indoor SegTours parcours in de Beach Factory? Wij hebben heel veel mogelijkheden! Je kunt zelfs een slaapfeestje houden.

De ideale locatie voor een geslaagd kinderfeestje!
Zwemmen in de Aqua Mundo (met op bepaalde dagen de Aqua Cinema) of liever Adventure Golfen, bowlen of een indoor SegTours parcours in de Beach Factory? Wij hebben heel veel mogelijkheden!
Je kunt zelfs een slaapfeestje houden.

Verjaardagsfeestjes

Kindertheater 'De toverknol'

Verjaardagsfeestjes | Kindertheater 'De toverknol' in Haarlem-Centrum Je verjaardagspartijtje bij De Toverknol vergeet je niet snel! Het hele feestje duurt 2,5 uur! Wat is een verjaardag zonder taart en cadeautjes? Dat doen we dus eerst. Daarna kan je jezelf, en natuurlijk ook je vriendjes en vriendinnetjes, verkleden! En dan begint de voorstelling…

Je verjaardagspartijtje bij De Toverknol vergeet je niet snel! Het hele feestje duurt 2,5 uur!

Wat is een verjaardag zonder taart en cadeautjes? Dat doen we dus eerst. Daarna kan je jezelf, en natuurlijk ook je vriendjes en vriendinnetjes, verkleden! En dan begint de voorstelling…

Verjaardagsfeestjes

Pippa's

Verjaardagsfeestjes | Pippa's in Haarlem-Centrum Vier je feestje bij Pippa’s! Een geweldige speelhoek en heerlijke taart. De beste plek dus voor je kinderfeestje. We gaan muffins versieren!! Kijk maar eens naar de foto’s hoe leuk dat is!

Vier je feestje bij Pippa’s!

Een geweldige speelhoek en heerlijke taart. De beste plek dus voor je kinderfeestje. We gaan muffins versieren!! Kijk maar eens naar de foto’s hoe leuk dat is!

Verjaardagsfeestjes

Villa JoJo

Verjaardagsfeestjes | Villa JoJo in Haarlem-Centrum Vier een onvergetelijk verjaardagsfeestje bij Villa Jojo ! Van High Tea tot Tapas en Cupcakes, van Prinsessen tot Piraten en Ridders. Of wat dacht je van het Beautyfeest? Een feestje geheel op maat is ook mogelijk; bij je thuis of bij Villa Jojo zelf. Vier je feestje zo uitgebreid als je maar wilt!

Vier een onvergetelijk verjaardagsfeestje bij Villa Jojo ! Van High Tea tot Tapas en Cupcakes, van Prinsessen tot Piraten en Ridders. Of wat dacht je van het Beautyfeest? Een feestje geheel op maat is ook mogelijk; bij je thuis of bij Villa Jojo zelf. Vier je feestje zo uitgebreid als je maar wilt!

Webshop

Webshop

Uil & Elf

Webshop | Uil & Elf in Spelen met fantasie en een vleugje magie Bespaar verzendkosten en kom je bestelling ophalen in Haarlem Zuid-West!

Spelen met fantasie en een vleugje magie

Bespaar verzendkosten en kom je bestelling ophalen in Haarlem Zuid-West!

Zwemles

Zwemles

Center Parcs Park Zandvoort

Zwemles | Center Parcs Park Zandvoort in Zandvoort Leren zwemmen hoort bij de opvoeding van kinderen. Net zoals het onderwijs op school is veranderd, leren kinderen tegenwoordig op een andere manier zwemmen. Leren zwemmen wordt leuker en speelser gemaakt, maar is daarnaast gericht op het opdoen van zoveel mogelijk vaardigheden in het water.

Leren zwemmen hoort bij de opvoeding van kinderen. Net zoals het onderwijs op school is veranderd, leren kinderen tegenwoordig op een andere manier zwemmen. Leren zwemmen wordt leuker en speelser gemaakt, maar is daarnaast gericht op het opdoen van zoveel mogelijk vaardigheden in het water.

Zwemles

Zwemschool de Drijver

Zwemles | Zwemschool de Drijver in Haarlem-Zuid-West Zwemschool De Drijver is al sinds 1998 een professionele organisatie in het geven van elementaire zwemles in Hoofddorp, Cruquius en Haarlem. Dat vindt plaats in een prettige en rustige sfeer, waarbij ieder kind uniek is, respect geniet en meer persoonlijke aandacht een beter resultaat oplevert.

Zwemschool De Drijver is al sinds 1998 een professionele organisatie in het geven van elementaire zwemles in Hoofddorp, Cruquius en Haarlem. Dat vindt plaats in een prettige en rustige sfeer, waarbij ieder kind uniek is, respect geniet en meer persoonlijke aandacht een beter resultaat oplevert.

Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

De gegevens voor de gids worden opgehaald

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web