Vermelding in de gids van dekleineladder.nl

De gids van de dekleineladder.nl is een gids voor alle ondernemers in de regio Haarlem die iets doen met of voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.
En de eerste vermelding is kosteloos.

Vermelding in de gids van dekleineladder.nl kan in elke gewenste rubriek. Ook als u deze nog niet ziet in onderstaande lijst, dan maken we de rubriek voor u aan. (mits deze natuurlijk aansluit bij de doelgroep).Dekleineladder.nl heeft zich als doel gesteld om de ouders in de regio Haarlem een zo'n compleet mogelijk aanbod te laten zien van ondernemer die iets doen met of voor kinderen van 0 t/m 12 jaar in de regio Haarlem.

Daarom is voor iedere ondernemer de eerste vermelding kosteloos (en dit blijft ook zo). Iedereen kan dus gratis een vermelding krijgen in de gids van de kleineladder.nl.

U kunt ook meerdere vermelding nemen in de gids wanneer u bijvoorbeeld naast uw basis activiteiten ook kinderfeestjes organiseert.
Voor een iedere extra vermelding betaald u slechts € 24,- per jaar.

Wanneer u nu een extra vermelding aanvraagt, betaald u € 10,- voor de rest van het jaar 2024.

Eventueel kunt u uw extra vermelding(en) direct voor een langere periode plaatsen, u betaald dan slechts € 18,- voor ieder extra jaar.

Wanneer u aangeeft dat u een vermelding wilt in de gids van dekleineladder.nl, dan krijgt u inloggegevens waarmee u toegang krijgt tot het ondernemersgedeelte van deze website.
Hier kunt u de gegevens van uw onderneming invullen en de vermelding van uw onderneming per aangevraagde rubriek bewerken.

Vermelding in de gids

Nadat dekleineladder.nl uw vermelding heeft aangemaakt kunt u deze bewerken, pas wanneer u ‘zelf’ de bewerkingen heeft gedaan en heeft bewaard zal deze ook daadwerkelijk te zien zijn in de gids, in de gewenste rubriek.

Per gewenste rubriek kunt u aparte gegevens invoeren. In de handleiding die u ook vindt in het ondernemersgedeelte wordt alles duidelijk uitgelegd. En mocht u er toch niet uitkomen dan helpen we u graag.

Toch liever in een andere rubriek worden opgenomen? dit kan! en het verhuizen is kosteloos.
Ik wil graag opgenomen worden in de gids van dekleineladder.nl

(waar ‘ondernemers’ staat kunt u ook lezen: organisatie, vereniging, bedrijf, instelling, initiatief etc.)

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW

Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.