Voordelig adverteren direct bij uw doelgroep

dekleineladder.nl beidt ondernemers de kans om direct bij hun doelgroep te adverteren tegen zeer voordelige prijzen. Zo plaats u al een advertentie vanaf € 7,- per maand.

De advertenties

Op de website van dekleineladder.nl kunt u kiezen uit twee soorten advertenties; een vaste advertentie die altijd op de website te zien is, of een carrousel advertentie die gedeeld wordt met andere adverteerders en waarvan de advertenties om de 12 seconden wisselen. Voor beide soorten advertenties geldt dat u kunt kiezen uit twee soorten formaten, een kleine advertentie van 210px bij 140px en een grote advertentie van 210px bij 280px.

Uw advertentie wordt op een scherm dat groot genoeg is aan de rechterzijde van de pagina getoond boven de banners. Op een kleiner scherm zoals een mobiel of kleine tablet, worden de advertenties bij de overzichten tussen de activiteiten of rubrieken in geweven, zo wordt uw advertentie op elk apparaat getoond.

Om iedereen dezelfde mogelijkheid te bieden om gezien te worden, wordt de volgorde van de advertenties om de 10 minuten veranderd. Zo zal uw advertentie steeds op een andere positie in de volgorde te zien zijn en heeft iedereen gelijke kansen. Vaste advertenties worden echter voor de carrousel-advertenties getoond.

Voor de carrousel-advertenties geldt dat er maximaal 5 advertenties in een carrousel gaan. Zijn er bijvoorbeeld 6 carrousel-advertenties dan worden er 2 carrousels aangemaakt met 3 advertenties.

Uw advertentie wordt voorzien van een link naar een website-adres van uw keuze. Dit kan uw homepage zijn, maar ook een specifieke pagina die aansluit bij uw advertentie. U kunt uw looptijd van uw advertentie op ieder datum laten starten.


voorbeeld advertenties
1e = vaste advertentie,
2e = carrousel advertentie

Dit is een voorbeeld van een vaste advertentie
Doet u ook iets met kinderen en wilt u adverteren, kijk eens op de kleine ladder
Voordeliger adverteren in Haarlem kan bijna niet
Adverteer direct bij u doelgroep

Prijzen

Voor het plaatsen van een advertentie op de website van dekleineladder.nl gelden de volgende prijzen:

Carrousel-advertentie klein
€ 7,- per maand
€ 17,- per 3 maanden
€ 30,- per 6 maanden
€ 50,- per jaar

Carrousel-advertentie groot
€ 14,- per maand
€ 35,- per 3 maanden
€ 60,- per 6 maanden
€ 100,- per jaar

Vaste advertentie klein
€ 7,- per week
€ 25,- per maand
€ 62,- per 3 maanden
€ 105,- per 6 maanden
€ 180,- per jaar

Vaste advertentie groot
€ 14,- per week
€ 50,- per maand
€ 125,- per 3 maanden
€ 210,- per 6 maanden
€ 360,- per jaar

Advertentie aanvragen

Wanneer u een advertentie aan wilt vragen, klikt u op de onderstaande link of stuurt u een email naar ondernemers@dekleineladder.nl. Hierin kunt u aangeven wat voor soort advertentie uw wilt aanvragen, welk formaat en de looptijd. Wanneer uzelf de advertentie aanlevert, kunt u deze eventueel meteen meesturen (zie aanlever-specificaties).

Ik wil graag een advertentie aanvragen.

Aanleverspecificaties

De advertentie moet aan de volgende eisen voldoen, anders kunnen we deze niet plaatsen.

Bestandsformaat: .png .jpg .svg .gif (geen animatie)
Resolutie: bij voorkeur 76 dpi maximaal 100 dpi
Dimensies:
kleine advertentie
210 pixels breed bij 140px hoog
grote advertentie
210 pixels breed bij 180px hoog

Wanneer er sprake is van een .svg bestand, de eventuele tekst omzetten naar lettercontouren.

Dit zijn het formaat van de advertenties op dekleineladder.nl de website voor ouders van kinderen van 0 t/m 12 jaar in de regio haarlemDit is het formaat van de advertenties op dekleineladder.nl de website voor ouders van kinderen van 0 t/m 12 jaar in de regio haarlemDit is het formaat van de advertenties op dekleineladder.nl de website voor ouders van kinderen van 0 t/m 12 jaar in de regio haarlem

Advertentie laten maken

Bij dekleineladder.nl maken we graag een advertentie voor u. Dit gebeurt naar een uurprijs van € 45,- per uur verrekend per 5 minuten.

Wanneer u tevreden bent met het resultaat wordt de advertentie geplaatst. U krijgt ook een digitale versie van het bestand, zodat u deze ook voor eventuele andere doeleinden kunt gebruiken.

Heeft uzelf een advertentie maar voldoet deze niet aan de bovenstaande aanlever-specificaties, neem dan gerust contact op. Mogelijk kunnen we hem omzetten zodat hij wel geschikt is.

Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW

Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.