Even Voorstellen

Van idee tot uitvoering

Het idee van ‘dekleineladder.nl’ ontstond ruim 2 jaar geleden, toen ik zelf voor mijn dochtertje iets leuks zocht om te gaan doen. Dit viel nog niet mee. Weliswaar is er veel informatie te vinden, maar verspreid over veel websites. En als je niet precies weet waar je zoeken moet is de kans groot dat je het niet vind.

Ook begon ik Haarlem door heel andere ogen te bekijken als ouder, en af en toe hoorde je dan van een ander ouder iets over een leuk uitje.

Zo ontstond het idee voor ‘dekleineladder.nl’ . Een website voor ouders van kinderen met de leeftijd van 0 t/m 12 jaar in de regio Haarlem waar alle uitjes en ondernemers die iets doen met of voor kinderen gebundeld zouden worden op één overzichtelijke website. Met bijna 10 jaar grafische ervaring maar geen kennis van het maken van websites, begon ik aan mijn missie en op 26 mei 2015 zag dekleineladder.nl het licht.

Uitgever

Tijdens mijn missie om ‘dekleineladder.nl’ van de grond te krijgen heb ik ervaring opgedaan met het maken van websites en in dat proces liep ik tegen een aantal kansen aan waardoor er een eigen bedrijf ontstond. Dit bedrijf heet ‘Ginolica | oplossingen voor het web’ en is de uitgever van deze website.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan deze website en dat we je kunnen verrassen met leuke activiteiten en je kunnen attenderen op interessante ondernemers.

Veel plezier!

Gino Smink
oprichter van dekleineladder.nl

Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.