Stalhouderij Manege Vosse

Paardrijden

Paardrijden | Stalhouderij Manege Vosse in Haarlem-Centrum. Manege Vosse is een FNRS manege waar iedereen plezier kan beleven aan en met paarden en pony's op zijn eigen niveau en daarbij in zijn waarde wordt gelaten. Uiteraard hoort hier ook bij dat onze paarden en pony's een goede verzorging krijgen. openingstijden, contactgegevens, plattegrond

Onze paarden
Wij hebben verschillende soorten paarden en pony's, de meeste worden zowel onder het zadel bereden als aangespannen.
De paarden zijn over het algemeen op stal goed te vertrouwen, zijn er bijzonderheden dan staat dat op de staldeur vermeld.

Veiligheid
Om alles veilig te laten verlopen gelden er natuurlijk regels, deze zijn te vinden bij de huisregels die op de bakdeur vermeld zijn.
Bij onze manege staan veilig en verantwoord paardrijden voorop, wij zijn dan ook in het bezit van een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilig Paardrijden. Een veiligheidscap ( CE keurmerk of EN 1384 ), rijlaarzen of jodhpurs met chaps zijn dan ook verplicht voor iedereen die zich op het terrein te paard bevindt. Kampt u met bepaalde gezondheidsklachten, stel ons hiervan op de hoogte zodat wij in geval van nood weten hoe te handelen.

Zelf poetsen en opzadelen
Om het contact met de dieren te bevorderen, verzorgen en zadelen alle ruiters hun paard zelf. om dit rustig te kunnen doen is het advies om ruim voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Uiteraard kunt U ons om hulp vragen, wij helpen U graag.

Verzorg paard of pony
Ook is het bij ons mogelijk om een verzorg paard of pony te hebben, heb jij een favoriet en wil jij deze gaan verzorgen neem contact op om dit te regelen.


Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Kinderhuissingel 2 D
2013 AS Haarlem-Centrum

info@stalhouderij-vosse.nl
www.stalhouderij-vosse.nl
023 531 28 76


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.