Gerard Smit

Hobbywinkels

Hobbywinkels | Gerard Smit in Haarlem-Centrum. Een ruime winkel gespecialiseerd in teken-, schilder en handenarbeidmaterialen. Bekend zijn wij om de vele papiersoorten, prachtige potloden en het rijke assortiment aan merken kunstschilderverf. Tevens verkopen wij veel artikelen die onmisbaar zijn bij het creatief bezig zijn. openingstijden, contactgegevens, plattegrond

Een ruime winkel gespecialiseerd in teken-, schilder en handenarbeidmaterialen. Bekend zijn wij om de vele papiersoorten, prachtige potloden en het rijke assortiment aan merken kunstschilderverf. Tevens verkopen wij veel artikelen die onmisbaar zijn bij het creatief bezig zijn. En of het nu om een trendy hobby gaat, of om de benodigdheden voor ouderwetse handenarbeid, we hebben het!

In ons team hebben de medewerkers ieder hun eigen specialisatie. Er is dus altijd iemand die U met veel plezier, deskundig advies kan geven.

Blijf op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en creatieve ideeën via onze Facebook pagina.

Door de jaren heen heeft de winkel vier eigenaren gekend. Allen hebben de naam "Gerard Smit" als een begrip voor Haarlem in ere gehouden. Sinds 1987 geeft Mieke van Ommeren op creatieve en energieke wijze leiding aan haar winkel

Informatie
In het monumentale pand, gebouwd rond 1600, is al ruim 90 jaar de teken-, kunstschilder- en hobbywinkel van Haarlem gevestigd. Oprichter Gerard Smit is op de Ged.Oudegracht voor zichzelf begonnen in het verkopen van papier, potloden, verfmaterialen, kralen en gereedschap voor houtbewerking.
Door de jaren heen heeft de winkel vier eigenaren gekend. Allen hebben de naam "Gerard Smit" als een begrip voor Haarlem in ere gehouden. Sinds 1987 geeft Mieke van Ommeren op creatieve en energieke wijze leiding aan haar winkel.

Kado
Gerard Smit staat erom bekend dat de gekochte artikelen zo leuk ingepakt worden, een reden te meer om hier je cadeautje te kopen. Wij hebben ook cadeaubonnen!
De persoon die de bon krijgt, heeft een uitgebreid assortiment om uit te kiezen en ...het bedrag van uw cadeaubon mag in gedeelten worden besteed.

Boeken
Of het nu gaat over olieverfschilderen of over hobby’s van nu, we trachten de boekenkast zo actueel mogelijk gevuld te houden.
De nieuwste titels van Tirion of Deltas staan daarom gelijk weer tussen de andere boeken.
Vooral op het gebied van tekenen hebben we een grote verscheidenheid in titels vanaf de leeftijd 3 jaar.
Kom eens langs om in onze boekenkast te snuffelen naar de laatste hobby boeken.


Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Ged. Oude Gracht 36
2011 GS Haarlem-Centrum


www.gerardsmit.nl
023 - 53112231


Openingstijden

maandag:13:00 - 18:00
dinsdag:09:30 - 18:00
woensdag:09:30 - 18:00
donderdag:09:30 - 21:00
vrijdag:09:30 - 18:00
zaterdag:09:30 - 17:00
zondag:gesloten

Uizonderingen

Uitzonderingen;
Op donderdag avond zijn wij tussen 18:00 en 19:00 uur gesloten

Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.