Speelgoedbank Haarlem

Speelgoedwinkels

Speelgoedwinkels | Speelgoedbank Haarlem in Haarlem-Oost. Speelgoedbank Haarlem en omstr. heeft een uniek concept wij hebben een echte winkel! In onze winkel zamelen wij baby- en kinderspeelgoed, binnen- en buitenspeelgoed, boeken, (computer)spelletjes en knuffels etc. in voor kinderen van 0 t/m 15 jaar. Wij hebben nieuw en tweedehands speelgoed openingstijden, contactgegevens, plattegrond

Speelgoedbank Haarlem en omstreken heeft een uniek concept; wij hebben een echte winkel!

In onze winkel zamelen wij baby- en kinderspeelgoed, binnen- en buitenspeelgoed, boeken, (computer)spelletjes en knuffels etc. in voor kinderen van 0 t/m 15 jaar.

De kinderen van de Speelgoedbank Haarlem en Omstreken kunnen hier gratis, met hun maandelijkse Waardebon, speelgoed uitzoeken.

Het speelgoed kan ook gewoon in onze winkel worden gekocht. De opbrengst van de verkoop gaat 100% naar de Stichting Speelgoedbank Haarlem en Omstreken.

Doordat wij een eigen winkel hebben en werken met een maandelijks tegoed, geven wij de kinderen een gevoel van eigenwaarde en gelijkheid. De kinderen kunnen zo toch de waarde van geld leren kennen en kunnen ook sparen. Kortom, ze kunnen gewoon kind zijn!

Dit concept is mogelijk door donateurs, sponsoren, subsidies en de inkomsten uit de winkel.

Wij geven in onze gezellige winkel ook verjaardagsfeestjes! Ook deze opbrengsten gaan 100% naar de Stichting Speelgoedbank Haarlem en Omstreken.

Doel

Het allerbelangrijkste is, dat we goed en bruikbaar baby- en kinderspeelgoed, binnen- en buitenspeelgoed, boeken, (computer)spelletjes, dvd’s, verkleedkleren, knuffels etc. inzamelen om weg te geven aan de kinderen die lid zijn bij de Speelgoedbank.
Wij willen de kinderen die bij ons komen, ècht blij maken met bruikbaar speelgoed, in een setting van een gewone winkel, waar iedereen tweedehands speelgoed kan kopen.

Zodat deze kinderen gelijk zijn aan alle andere kinderen!

Zodat het labeltje 'armoede' er even niet is.

De doelstelling van Speelgoedbank Haarlem en Omstreken is om kinderen te helpen aan speelgoed en eigenwaarde!

Uitzoeken van speelgoed kan dan ook gedurende gewone winkelopeningstijden, 6 dagen per week.

Particulieren kunnen hier hun oude speelgoed inleveren om te schenken aan de Speelgoedbank.

Speelgoedbank Haarlem zal zich op vele braderieën, rommelmarkten en dergelijke presenteren en aanwezig zijn met acties om speelgoed en donaties in te zamelen.

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Gedempte Herensingel 4
2032 NS Haarlem-Oost

info@speelgoedbankhaarlem.nl
www.speelgoedbankhaarlem.nl
023 - 533 34 83


Openingstijden

maandag:13:00 - 17:00
dinsdag:10:00 - 17:00
woensdag:10:00 - 17:00
donderdag:10:00 - 17:00
vrijdag:10:00 - 17:00
zaterdag:10:00 - 17:00
zondag:gesloten

Plattegrond

Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web