Speelgoedbank Haarlem

Speelgoedwinkels

Speelgoedwinkels | Speelgoedbank Haarlem in Haarlem-Oost. Speelgoedbank Haarlem en omstreken heeft een uniek concept; wij hebben een echte tweedehands kwaliteit speelgoedwinkel! openingstijden, contactgegevens, plattegrond

Speelgoedbank Haarlem en omstreken heeft een uniek concept; wij hebben een echte tweedehands kwaliteit speelgoedwinkel!

Met donaties van kinderen die zelf uitgespeeld zijn met hun speelgoed vullen wij onze winkel met baby- en kinderspeelgoed, binnen- en buitenspeelgoed, boeken, (computer)spelletjes, knuffels, etc. Onze winkel is voor kinderen van 0 t/m 15 jaar.
IEDEREEN IS WELKOM.

De opbrengst gaat voor 100% naar de Stichting Speelgoedbank Haarlem e.o.. Hiermee kunnen we de winkel betalen en andere kosten. Mede uit deze opbrengsten steunen wij ook kinderen die uit financieel zwakkere gezinnen komen. Zij krijgen van ons een eigen speelgoedbankpas waar wij €5 per maand op storten. De kinderen/leden van de Stichting Speelgoedbank Haarlem kunnen dan bij ons winkelen en met hun eigen speelgoedbankpas betalen.

Doordat wij een eigen winkel hebben en werken met een pas geven wij de kinderen een gevoel van eigenwaarde en gelijkheid. De kinderen leren zo de waarde van geld kennen en kunnen ook sparen. Kortom, ze kunnen gewoon kind zijn!

Dit concept wordt mogelijk gemaakt door u: donateurs en sponsoren (financieel en in speelgoed) en subsidies én de inkomsten uit de winkel. Wilt u ook doneren dan kan dat bij de speelgoedwinkel tijdens de openingstijden van de winkel.

U zult ons ook steeds meer op braderieën, rommelmarkten en activiteiten tegen komen, waar wij aanwezig zijn met onze speelgoedkraam om speelgoed en donaties in te zamelen. Houd ons in de gaten en kom eens kijken!


Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Gedempte Herensingel 4
2032 NS Haarlem-Oost

info@speelgoedbankhaarlem.nl
www.speelgoedbankhaarlem.nl
023 - 533 34 83


Openingstijden

maandag:10:00 - 16:00
dinsdag:10:00 - 16:00
woensdag:10:00 - 16:00
donderdag:10:00 - 16:00
vrijdag:10:00 - 16:00
zaterdag:gesloten
zondag:gesloten

Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.