Kinderopvang Dikke Maatjes

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf | Kinderopvang Dikke Maatjes in Haarlem-Noord. Bent u op zoek naar een Kinderdagverblijf in Haarlem of Santpoort-Noord voor uw kinderen? Dan zit u bij kinderopvang Dikke Maatjes aan het juiste adres. In Haarlem Noord, niet ver van de Westelijke Randweg, vindt u Kinderdagverblijf Dikke Maatjes. Deze ruim opgezette en prima bereikbare... openingstijden, contactgegevens, plattegrond

Bent u op zoek naar een Kinderdagverblijf in Haarlem voor uw kinderen? Dan zit u bij kinderopvang Dikke Maatjes aan het juiste adres.

Haarlem

KDV Orionweg
In Haarlem Noord, niet ver van de Westelijke Randweg, vindt u Kinderdagverblijf Dikke Maatjes.
Deze ruim opgezette en prima bereikbare locatie biedt ruimte aan 57 kinderen die onderverdeeld zijn in vier verticale (kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar) groepen en een babygroep (kinderen in de leeftijd van 0 tot ± 1,5 jaar). De ruimtes waarin de kinderen en baby’s zich begeven zijn licht en kleurrijk ingericht en aan elkaar verbonden door middel van een centrale hal. Alle kinderen en baby’s worden bij aankomst opgevangen door onze leidsters.

Als extra service hebben wij een peuterplus groep. Kinderen in de leeftijd van 2,5-4 jaar worden van hun groep gehaald tot een max van 16 kinderen. Zij maken gebruik van de ruimtes van de buitenschoolse opvang. In deze ruimtes worden voorschoolse en leeftijdsgerichte activiteiten aangeboden door 2 pmw`s. De kinderen leren ook de ruimtes kennen van de buitenschoolse opvang, dit vergemakkelijkt de overgang naar de buitenschoolse opvang. Dit systeem wordt door zowel de GGD, ouders als de kinderen zeer positief ontvangen.

KDV Orionweg
Orionweg 77
2024 TB Haarlem

KDV Molukkenstraat
Op deze locatie ligt de oorsprong van Kinderdagverblijf Dikke Maatjes BV. In 2001 zijn de deuren geopend en sindsdien is dit een zeer populair kinderdagverblijf.
De Locatie Molukkenstraat is nabij winkels (Generaal Cronjestraat), de stad en het centraal station. Daarnaast maakt het kleinschalige karakter in combinatie met de knusse sfeer dit tot een kinderdagverblijf waar kinderen zich volledig thuis voelen.

Het kinderdagverblijf biedt plaats aan maximaal 12 kinderen per dag en heeft een verticale (kinderen van 0-4 jaar) groepsindeling.

KDV Molukkenstraat
Molukkenstraat 56
2022 CD Haarlem


KDV Pres. Steijnstraat
De locatie ligt achter een groot winkelgebied, is prima bereikbaar met de auto en op loopafstand van het Haarlems Centraal Station en het Centrum.

De huiselijke indeling, perfecte balans in kleuren en de aanwezige speelruimtes bieden een prettige en warme sfeer waar kinderen zich snel thuis en vertrouwd voelen.

Het kinderdagverblijf heeft 2 verticale groepen en biedt ruimte aan maximaal 24 kinderen per dag.

Per groep zijn er twee leidsters aanwezig, waarbij een groep uit maximaal 12 kinderen bestaat.

KDV Pres. Steijnstraat
President Steijnstraat 95
2021 VC Haarlem

Santpoort Noord

KDV Santpoort Noord
Onze locatie aan de Kerkweg te Santpoort Noord is kleinschalig, gezellig en ligt op loopafstand van winkels.
Het kinderdagverblijf biedt plaats aan maximaal 12 kinderen en heeft een verticale indeling. De minimaal twee aanwezige leidsters bieden dagelijkse meerdere activiteiten aan. Het kleinschalige en rustige karakter van dit kinderverblijf biedt een plek waar kinderen en baby’s zich werkelijk thuis voelen.

KDV Santpoort Noord
Kerkweg 115
2071 NC Santpoort-Noord


Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Orionweg 77
2024 TB Haarlem-Noord

info@dikke-maatjes.nl
www.dikke-maatjes.nl
023-5265333


Openingstijden

maandag:07:30 - 18:30
dinsdag:07:30 - 18:30
woensdag:07:30 - 18:30
donderdag:07:30 - 18:30
vrijdag:07:30 - 18:30
zaterdag:gesloten
zondag:gesloten

Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.