JoJo Kindercoach

Kindercoach

Kindercoach | JoJo Kindercoach in Haarlem-Centrum. Je ziet je kind het liefst blij en gelukkig. Maar soms vang je als ouder signalen op van je kind die erop wijzen dat het niet zo goed gaat. Hoe graag je het ook wilt, als ouder kun je dit niet altijd opvangen. Dan kan het helpen om Jojo Kindercoach in te schakelen. openingstijden, contactgegevens, plattegrond

Je ziet je kind het liefst blij en gelukkig. Maar soms vang je als ouder signalen op van je kind die erop wijzen dat het niet zo goed gaat. Je kind is verdrietig, teruggetrokken of boos. Hoe graag je het ook wilt, als ouder kun je dit niet altijd opvangen. Dan kan het helpen om JoJo Kindercoach in te schakelen. Een plek waar je kind even helemaal zichzelf mag zijn, zich kan uiten en mag vertellen, spelen en vragen.

Je kind gaat ontdekken hoe het komt dat het niet zo lekker gaat en komt erachter wat hij of zij nodig heeft om dit op te lossen. Wat wil het kind graag veranderen en wat heeft het nodig om die verandering in gang te zetten? Het doel van JoJo Kindercoach is om het kind op een positieve manier bewust te maken van zijn of haar kwaliteiten, kracht, wensen & talenten. Zodat het kind al die mooie eigenschappen kan inzetten om te veranderen wat er nodig is.

Sterk en op eigen benen de toekomst in, weer lekker in je vel zitten. Zodat jij als ouder je kind weer ziet stralen en jullie als gezin weer in harmonie verder kunnen.

Wanneer kun je JoJo Kindercoach inschakelen? Als je kind even een steuntje in de rug kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij:

•Ingrijpende veranderingen zoals een scheiding, verhuizing, verlies van een dierbare of een andere gebeurtenis die het kind even doet wankelen.
•Problemen op school zoals faalangst, moeilijk kunnen concentreren, moeilijk kunnen plannen of bij pesten.
•Angsten, onzekerheid, (sociaal) onhandig gedrag, boosheid.
•Hoog gevoeligheid en kwetsbaarheid.

JoJo Kindercoach is er voor kinderen in de leeftijd van 4 – 16 jaar en is gericht op kortdurende begeleiding. Ieder kind is uniek en daar pas ik de coaching op aan. Door middel van o.a. creativiteit, tekenen, spel en woorden kan het kind zich uiten en ontdekken wat het probleem nu precies is. Vaak zijn er tussen de 5 en 10 sessies nodig om weer zelf verder te kunnen.

Het eerste (telefonisch) contact is geheel vrijblijvend. Neem daarom gerust contact op om te zien of Jojo Kindercoach iets voor jullie kan betekenen.

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Kampervest 1 a
2011 EW Haarlem-Centrum
Jolien Kamphorst
info@jojokindercoach.nl
jojokindercoach.nl
06 - 5103 3223


Openingstijden

maandag:09:00 - 18:00
dinsdag:09:00 - 18:00
woensdag:09:00 - 18:00
donderdag:09:00 - 18:00
vrijdag:09:00 - 18:00
zaterdag:gesloten
zondag:gesloten

Uizonderingen

Uitzonderingen;
(ouder) gesprekken zijn op afspraak ook te plannen na 18.00 uur.

Plattegrond

Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web