Zolder023

Film & Theater

Zolder023 opent Kinderboekenweek met kindercabaret


De activiteit 'Zolder023 opent Kinderboekenweek met kindercabaret' van Zolder023 wordt u aangeboden door dekleineladder.nl uit Haarlem

Woensdag 6 oktober start de 67ste editie van de Kinderboekenweek met het thema; Worden wat je wil. De bekende Haarlemse kids-comedian Wijnand Stomp zal deze middag de kinderen een spannend verhaal vertellen passend in het thema van de Kinderboekenweek.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren.Theatershow BURO DE TOEKOMST

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later! Stomp wil met zijn theatervoorstelling de kinderen inspireren en zelfvertrouwen geven voor de toekomst.

Mister Anansi heeft sinds kort mobiel baantjesburo voor kids. BURO DE TOEKOMST

De telefoon staat roodgloeiend. Er zijn vacatures voor boodschappen hulpen, huisdier oppassers, stoepvegers, afwashulpen en nog veel meer. Mister Anansi test de kids of ze geschikt zijn voor de baantjes. Totdat er een super mega-baantje binnen komt. Wie zal deze baan krijgen? Wil jij het ook weten? Kom dan naar de show van Mister Anansi en zijn BURO DE TOEKOMST.

“Bij Zolder023 liggen de mooiste artikelen die allemaal gerelateerd zijn aan een beroep. Ik word al helemaal enthousiast van de winkel en wanneer ik de kindjes deze middag iets kan meegeven is mijn dag geslaagd” aldus Stomp.

Aanmelden
Er zijn twee optredens om 14.45 uur en om 16.00 uur. De optredens duren ongeveer 40 minuten. De GRATIS theatervoorstelling ‘BURO DE TOEKOMST’ is het meest geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanmelden kan via onderstaande button of mail naar: evenementen@kringloopzolder.nl.Vergeet niet je naam, aantal personen en tijd waarop je wil komen door te geven!

Informatie

Deze activiteit vond plaats op
woensdag 06 oktober 2021

14:45 - 15:30

3 - 12

gratis

gratis

gratis (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

binnen

Mogelijk speelt deze kindervoorstelling ook op een andere dag of tijdstip
Bekijk onze theaterpagina met kindervoorstellingen voor een actueel aanbod van kindertheatervoorstellingen in de theaters in en rond Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Eysinkweg 71
2014 SB Haarlem-Zuid-West


zolder023.nl


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.