Sinterklaas Haarlem

Muziek & Luisteren

Intocht van Sinterklaas in Haarlem


De activiteit 'Intocht van Sinterklaas in Haarlem' van Sinterklaas Haarlem wordt u aangeboden door dekleineladder.nl uit Haarlem

Ja, hij komt! Lieve kinderen...nog een paar dagen en dan komt Sinterklaas weer samen met Pieten en Amerigo naar Haarlem. Hij zal met Pakjesboot 12 vanuit de richting van Heemstede Haarlem binnen varen.

Zondag 13 november legt de Pakjesboot aan in Haarlem. Wie stappen er allemaal aan wal? Sinterklaas natuurlijk. De Hoofdpiet, zeker! Wegwijspiet...is al eerder naar Haarlem gekomen. Weten jullie wie Sinterklaas dit jaar allemaal meeneemt? Wij zijn erg benieuwd. Het is elk jaar weer een verrassing maar ook een heel groot feest! Wij hopen dat jullie allemaal komen kijken en er een groot feest van gaan maken. Wil je zelf Sinterklaas een hand geven? Dat kan op de Grote Markt nadat hij door door de burgemeester welkom is geheten.

De Stoomboot legt om 13:00 uur aan het Spaarne voor de Koudenhoorn t.o. de Valkestraat aan.

De stoet zal ongeveer op deze hoogte vertrekken en via het Donkere Spaarne, Spaarne op de kruising met de Gedempte Oude Gracht rechtsaf slaan de Gedemptie Oude Gracht op. Ter hoogte van de Zijlstraat slaat zij rechtsaf en daar waar de Nieuwe Groenmarkt aan de linkerhand verschijnt gaan Sint, Amerigo en Pietenband verder via deze Nieuwe Groenmakt, de Krocht, Smedestraat naar de Grote Markt. Hier wacht onze burgemeester Sinterklaas op.

zondag 13 november vanaf 12:30

Informatie

Deze activiteit vond plaats op
zondag 13 november 2016

12:30 - 16:00

0 - 12

gratis

gratis

gratis (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

buiten

Mogelijk wordt dit kinderuitje ook op een andere dag of tijdstip aangeboden.
Kijk in de uitladder voor een actueel aanbod van kinderuitjes in de omgeving van Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Grote Markt -
2011 RC Haarlem-Centrum
Bel peit

www.sintintochthaarlem.nl


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.

.