Poppentheater Hans Schoen

Film & Theater

Peutervoorstelling "Olifantenpret"


De activiteit 'Peutervoorstelling

Poppentheater Hans Schoen is te gast in Zaaltje Merlijn aan het Hasselaersplein in Haarlem (achter het Patronaat). Het poppentheater speelt deze Herfstvakantie van maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober a.s., de voorstelling “Olifantenpret” voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar en hun begeleiders.


Inhoud van het verhaal.
Eindelijk heeft Vader Olifant zijn vrije dag. Maar Moeder Olifant moet plots weg voor dringende zaken. Dus moet hij op de twee kinderen passen. Toch wordt het een dag vol olifantenpret voor iedereen.

‘Olifantenpret’, is een vrolijke, warme poppentheatervoorstelling met kleine grapjes, herhalingen en eenvoudige bewoordingen. Speciaal gemaakt voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar en gespeeld door Stephan Stoetzer en Hans Schoen. De spelers gaan bij elke voorstelling opnieuw de uitdaging aan om te zoeken naar de altijd weer verrassende mogelijkheden van het spelen met verhalen, materialen en mensen. Het visuele en dynamische aspect is de kern van hun werk.

De poppenspelers Stephan en Hans zijn inmiddels bekende gezichten in Haarlem geworden. Sinds 10 jaar spelen zij regelmatig gastvoorstellingen in Zaaltje Merlijn. Ze zijn gespecialiseerd in voorstellingen voor de allerkleinsten en weten precies de toon aan te slaan om de kinderen van begin tot het eind ademloos te boeien. Maar niet alleen de kinderen, de hele familie beleeft er pret aan. Voor gezinnen met jonge kinderen is het bijwonen van een voorstelling van deze poppenspelers dan ook een heerlijk ontspannen uitstapje in de Herfstvakantie. Ook Oma’s en Opa’s met hun kleinkinderen beleven er veel plezier aan.

In verband met de beperkte plaatsruimte is reserveren gewenst..
Na afloop van de voorstelling is er een gratis glaasje limonade voor de kinderen en thee of koffie voor de volwassenen.

Zaaltje MERLIJN, Hasselaersplein 35, 2013 GC Haarlem
Aanvang 14.30 u. Entree 6,00 euro p.p. Reserveren Tel. 06 - 18 52 33 51.

Informatie

Deze activiteit vond het laatst plaats op
vrijdag 21 oktober 2016

14:30 - 15:45

2 - 5

6,-

6,-

10 tot 15 euro (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

binnen

Mogelijk speelt deze kindervoorstelling ook op een andere dag of tijdstip
Bekijk onze theaterpagina met kindervoorstellingen voor een actueel aanbod van kindertheatervoorstellingen in de theaters in en rond Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Hasselaersplein 35
2013 GC Haarlem-Zuid-West


06 - 18523351


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.