Philharmonie

Film & Theater

2 Turven Hoog | Zwier (1+)


De activiteit '2 Turven Hoog | Zwier (1+)' van Philharmonie wordt u aangeboden door dekleineladder.nl uit Haarlem

2 Turven Hoog op locatie
2 Turven Hoog op locatie is het avontuurlijkste theaterfestival voor families met jonge kinderen (vanaf 6 maanden t/m 6 jaar) in Nederland! Het is inmiddels een traditie geworden dat 2 Turven Hoog op 2e Paasdag naar Haarlem komt. Dit jaar presenteren we op 28 maart, samen met de Toneelschuur, weer een heel mooi programma, toegankelijk voor kinderen vanaf 6 maanden.

Zwier (1 t/m 4 jaar)
Het Wervelwind Ensemble
Samen met zes muzikanten stap je in een muzikale zweefmolen: wervelende klanken tillen je op en draaien je rond. In de geborgenheid van een kring trekt een elegante wals aan je voorbij, golven sierlijke melodieën heen en weer en veranderen de muzikanten in een zoemende bromtol of een schurende draaideur... Ze spelen een luchtig spel van gulle klanken en bewegingen: een muzikale ode aan zwieren!

Het Wervelwind Ensemble is een blaassextet in een bijzondere bezetting: het ensemble bestaat uit de combinatie van fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn/trombone en basklarinet. Het Wervelwind Ensemble speelt eigentijdse muziek. Met deze muziek richt het ensemble zich niet zozeer op de doorgewinterde concertbezoeker maar juist op het jonge publiek dat voor het eerst kennismaakt met live gespeelde 'klassieke' muziek.

Regie en coaching: Ide van Heiningen en Virág Dezsö
Muziek: Toek Numan
Musici: Marieke Franssen (fluit), Douwe van der Meulen (hobo), Stefanie Liedtke (fagot/blokfluit), Anneke Wensink (hoorn), Rudi van Hest (klarinet/basklarinet)

Coproductie met Festival 2 Turven Hoog en Muziekvoorstelling.nl

In de pers

"Zwier is een speelse voorstelling, waarin de allerjongsten kennismaken met de schoonheid van blaasinstrumenten." (Theaterkrant)

Maandag 28 mrt 2016
11:00 - 11:40
13:30 - 14:10
15:00 - 15:40

Informatie

Deze activiteit vond plaats op
maandag 28 maart 2016

13:30 - 14:10

1 - 6

9,-

11,-

15 tot 20 euro (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

binnen

Mogelijk speelt deze kindervoorstelling ook op een andere dag of tijdstip
Bekijk onze theaterpagina met kindervoorstellingen voor een actueel aanbod van kindertheatervoorstellingen in de theaters in en rond Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem-Centrum

service@theater-haarlem.nl
www.theater-haarlem.nl
023 - 512 12 12


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.