Patronaat

Muziek & Luisteren

Dirk Scheele Op stap met zijn leukste liedjes!


De activiteit 'Dirk Scheele Op stap met zijn leukste liedjes!' van Patronaat wordt u aangeboden door dekleineladder.nl uit Haarlem

Kinderpopster Dirk Scheele toert al 15 jaar met zijn vrolijke kinderliedjes langs theaters en poppodia in Nederland en België. In zijn liedjes gebruikt hij diverse muziekstijlen als rock & roll, blues-, pop-, dance-, klassiek en wereldmuziek in een eigen herkenbare stijl, die hij vertaalt naar het niveau van de kinderen.

In zijn theatervoorstellingen brengt Dirk de kinderen op speelse wijze liefde voor muziek bij. Hij speelt naast z’n favoriete instrument de gitaar ook diverse andere instrumenten, maar maakt ook muziek met bestek, sleutelbossen, gereedschap en speelgoed! Elk liedje is een klein theaterstuk en alle kinderen in de zaal mogen volop meedoen. Eén groot kinderfeest! Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma's op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Huis, tuin en keukenliedjes, Dikkie Dik limonade met prik, Dikkie Dik en zijn vriendjes en Op stap met Dirk Scheele: op de boerderij. Nu is het tijd voor de voorstelling 'Op stap met zijn leukste liedjes'!

Let op: voor dit concert zijn - uitsluitend aan onze kassa - kaartjes met BIEB-korting te koop, voor leden van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland (ook in de voorverkoop)

Zaterdag 7 november 2015 | Patronaat | Open 10.30u Aanvang 11.00u | €10,- vvk (ex fee)

Zaterdag 7 november 2015 | Patronaat | Open 12.30u Aanvang 13.00u | €10,- vvk (ex fee)

Informatie

Deze activiteit vond plaats op
zaterdag 07 november 2015

10:30 - 12:30

2 - 12

10,-

10,-

15 tot 20 euro (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

binnen

Mogelijk wordt dit kinderuitje ook op een andere dag of tijdstip aangeboden.
Kijk in de uitladder voor een actueel aanbod van kinderuitjes in de omgeving van Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem-Zuid-West

info@patronaat.nl
www.patronaat.nl
023 - 517 58 58


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.