Het verhaaltheater

Film & Theater

Kinderboekenweek: een verhaal voor opa en oma


De activiteit 'Kinderboekenweek: een verhaal voor opa en oma' van Het verhaaltheater wordt u aangeboden door dekleineladder.nl uit Haarlem

Opa’s en oma’s zijn hele speciale wezens, vooral voor hun kleinkinderen. Zij nemen jou graag mee op stap en mogen je ook altijd een beetje extra verwennen: een snoepje, een cadeautje, lang voorlezen etc. Heb jij ook zo’n fijne oma en/of opa?

In het theater kun je een verhaal aan jouw opa en oma schrijven. Bijvoorbeeld over iets leuks dat je met hen hebt gedaan of een avontuur die je graag met hen zou willen beleven. Of waarom zijn jouw opa en oma nu eigenlijk zo speciaal? Je kunt dit opschrijven, maar je kunt het ook tekenen of er een collage van maken. Een week later mag jij jouw opa en/of oma uitnodigen in het theater. Dan vertellen jullie je eigen verhaal aan alle opa’s en oma’s.

Op zondag 9 oktober, 14.00 - 15.30 uur, schrijven en tekenen we het verhaal en op zondag 16 oktober, 16.00 - 17.00 uur, is de voorstelling voor alle opa's en oma's.

Vooraf reserveren.
Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

Informatie

Deze activiteit vond plaats op
zondag 09 oktober 2016

14:00 - 15:30

7 - 12

gratis

gratis

gratis (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

binnen

Mogelijk speelt deze kindervoorstelling ook op een andere dag of tijdstip
Bekijk onze theaterpagina met kindervoorstellingen voor een actueel aanbod van kindertheatervoorstellingen in de theaters in en rond Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Westergracht 69 H
2013 ZM Haarlem-Zuid-West

peetvandam@gmail.com
www.hetverhaaltheater.nl
06 53238799


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.