De Hallen Haarlem

Creatief & Workshops

Stoepkrijt-wedstrijd Ontwerp je dier


De activiteit 'Stoepkrijt-wedstrijd Ontwerp je dier ' van De Hallen Haarlem wordt u aangeboden door dekleineladder.nl uit Haarlem

In samenwerking met het Frans Hals Museum | De Hallen organiseert het Jeugdcultuurfonds Haarlem een stoepkrijtwedstrijd voor de Hallen op de Grote Markt in Haarlem. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om zijn of haar favoriete dier te komen ontwerpen. Komt allen! Wij duimen voor prachtig weer!

ONTWERP JE EIGEN DIER

Alle kinderen worden gevraagd om hun favoriete dier te tekenen voor het Jeugdcultuurfonds. Het winnende ontwerp wordt door het Jeugdcultuurfonds gebruikt en er wordt een plak-tattoo van gemaakt. Help het Jeugdcultuurfonds, voeg jouw dier toe aan de beestenboel! Wil je inspiratie opdoen?

HOE WERKT DE WEDSTRIJD?

Tijdens de tekenwedstrijd worden van alle tekeningen foto’s gemaakt en op Facebook (ontwerp je dier - Jeugdcultuurfonds) gezet. Het aantal likes en een deskundige jury (met daarin o.a. de professionele ontwerper van het Jeugdcultuurfonds, de directeur van het Jeugdcultuurfonds, de directeur van het Frans Hals Museum en de zakelijk directeur van het Bonnefantenmuseum) bepalen uiteindelijk de winnaar. Het winnende ontwerp wordt toegevoegd aan de al bestaande Jeugdcultuurfonds-dieren en er wordt een plak-tattoo van gemaakt. Als de plak-tattoo klaar is wordt de winnaar uitgenodigd om helemaal volgeplakt te worden door zijn of haar eigen plak-tattoo, samen met vrienden en vriendinnen.

OVER HET JEUGDCULTUURFONDS

In Nederland groeien ruim 420.000 kinderen op in armoede. Dat betekent dat er thuis geen geld is voor speelgoed, kleding en leuke uitjes. En al helemaal niet voor creatieve hobby's zoals muziekles, dansles of tekenles. Dat is jammer, want iets creatiefs doen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het Jeugdcultuurfonds helpt kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor dans, muziek of andere creatieve lessen.

Zondag 11 september
12.00 – 16.00 uur

Locatie
De Hallen Haarlem
Grote Markt 16

Informatie

Deze activiteit vond plaats op
zondag 11 september 2016

12:00 - 16:00

0 - 12

gratis

gratis

gratis (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

buiten

Mogelijk wordt dit kinderuitje ook op een andere dag of tijdstip aangeboden.
Kijk in de uitladder voor een actueel aanbod van kinderuitjes in de omgeving van Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Grote markt 16
2001 DJ Haarlem-Centrum

office@dehallen.nl
www.dehallen.nl
023 511 57 75


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.