Circus Hakim

Film & Theater

Vertel Parade door Hakim met diverse vertellers


De activiteit 'Vertel Parade door Hakim met diverse vertellers' van Circus Hakim wordt u aangeboden door dekleineladder.nl uit Haarlem

Drie verhalenvertellers plus Hakim vertellen in carrousel vorm elk een boeiend kinderverhaal in oosterse sferen van zo’n 10 minuten. Daarnaast zal Hakim deze voorstelling natuurlijk ook voorzien van zijn leukste liedjes. Er is ook Animatie (in oosterse sferen) en leuke spelletjes op het terrein aanwezig!

De vertellers:

Frédérique te Dorsthorst – de Muij “Verhalen zijn wijsheden uit een (recent) verleden, die boeien. Ik vertel ze graag aan mijn publiek, omdat het gewoon leuk is om ze te vertellen én om ernaar te luisteren!” Frédérique te Dorsthorst – de Muij, de Vertelvrouwe, vertelt verhalen voor jong en oud. Ze treedt verschillende keren per jaar op, zowel met het vertelcollectief ‘Pluimage’, als alleen. Aan de Vertelacademie volgt ze sinds 2014 de Leerroute ‘Vertellen voor een groot publiek’.

Marjolein van Viegen vertelt de mooiste natuurverhalen.De natuur heeft voor haar geen geheimen meer, het fluistert de verhalen in haar oor.Kom en geniet van haar prachtige verhaal in Oosterse sfeer, vol dieren, magie, humor en spanning.

Carmen Nichting is pedagoog, actrice, clown, mens en verteller. Ze tovert met woorden en beweging. Ze heeft speciale gaven om fantasie tot leven te wekken, magie ontstaat waar je bijstaat (of zit). Vertellend, voert ze je mee over de zeven zeeën en de zeven bergen, langs dansende oosterse prinsen en prinsessen, briesende bruldraken, of kabbelende beekjes…. Het heldere en frisse water is bijna voelbaar op je voeten. ‘Beleven’, met een grote B.

Dinsdag 20 oktober 2015 om 14:00

Informatie

Deze activiteit vond plaats op
dinsdag 20 oktober 2015

14:00 - 15:00

4 - 12

5,-

5,-

5 tot 10 euro (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

binnen

Mogelijk speelt deze kindervoorstelling ook op een andere dag of tijdstip
Bekijk onze theaterpagina met kindervoorstellingen voor een actueel aanbod van kindertheatervoorstellingen in de theaters in en rond Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem-Zuid-West

info@circushakim.nl
www.circushakim.nl
023 - 5769066


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.