Circus Hakim

Creatief & Workshops

Open dag filmschool Circus Hakim voor cursus ‘najaar 2015’


De activiteit 'Open dag filmschool Circus Hakim voor cursus ‘najaar 2015’' van Circus Hakim wordt u aangeboden door dekleineladder.nl uit Haarlem

Op zaterdag 5 september is er de Open Dag van Filmschool Circus Hakim
voor de najaarscursus films maken voor kinderen tussen de 6 -en 17 jaar jong.

De Open Dag begint om 14.30 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur.

We tonen deze middag bijvoorbeeld onze professionele filmapparatuur waar we mee werken in de cursus. Vertonen tevens een selectie van films van voorgaande cursisten van onze filmschool. We presenteren onze plannen voor de inhoud van de cursus en geven antwoord op alle vragen die er mogelijk nog zijn over deze cursus.

Omdat we naast het produceren van een echte film ook veel aandacht besteden aan acteren in onze filmcursus, mogen we met enige trots melden dat er in ons jonge bestaan als filmschool inmiddels al diversen kinderen van onze voorgaande cursussen zijn gecast voor bijvoorbeeld tv-commercials, speelfilms maar bijvoorbeeld ook de musical ‘Scrooge’ van Brigitte Kaandorp, die in de nabije toekomst te zien is in de stadschouwburg te Haarlem.

Onder de bezielende leiding van acteur, film- en theatermaker Hakim Traïdia en zijn team professionals gaan de kinderen zich de diverse disciplines van het maken van een echte film eigen maken. Alle aspecten van het maken van een film komen aan bod, zoals: Verhalen bedenken, acteren, cameratechnieken, geluid, belichting, special effects, film montage enz.

Inschrijven voor de cursus is vanzelfsprekend ook mogelijk deze middag.
En indien er nog even over nagedacht moet worden kunnen geïnteresseerden natuurlijk ook gewoon een inschrijfformulier mee naar huis nemen en het later,
al dan niet, als nog invullen en opsturen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van elk 2 uur. Er is een woensdaggroep van 15.00 tot 17.00 uur en een zaterdaggroep van 14.30 tot 16.30 uur.
De woensdaggroep start op 30 september 2015 en de zaterdaggroep op
3 oktober 2015.

Ondanks dat we de prijs voor onze filmcursus zo laagdrempelig mogelijk willen houden begrijpen we heel goed dat er ook pappa’s en mamma’s zijn voor wie zo’n bedrag lastig is om uit te geven. Hiervoor zijn we met alle liefde een samenwerking aangegaan met het Jeugd Cultuurfonds Haarlem. Dit mooie fonds maakt het mogelijk om deze cursus volledig te sponsoren voor kinderen waarvan de ouders het niet al te breed hebben.

Informatie

Deze activiteit vond plaats op
zaterdag 05 september 2015

14:30 - 17:00

6 - 12

gratis

gratis

gratis (uitgangspunt 1 kind en 1 ouder)

binnen

Mogelijk wordt dit kinderuitje ook op een andere dag of tijdstip aangeboden.
Kijk in de uitladder voor een actueel aanbod van kinderuitjes in de omgeving van Haarlem

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem-Zuid-West

info@circushakim.nl
www.circushakim.nl
023 - 5769066


Plattegrond


Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web.