Meneertje Pannekoek

Pannenkoeken restaurant

Pannenkoeken-restaurant | Meneertje Pannekoek in Haarlem-Centrum. Midden in het centrum van Haarlem kun je nu ook een échte ouderwetse pannenkoek eten. Bij Meneertje Pannekoek aan het Spaarne. Bewust geschreven zonder extra –n, als knipoog naar de oldschool pannenkoek, die hier traditioneel wordt gebakken in een échte pannenkoekenpan. openingstijden, contactgegevens, plattegrond

Midden in het centrum van Haarlem kun je nu ook een échte ouderwetse pannenkoek eten. Bij Meneertje Pannekoek aan het Spaarne. Bewust geschreven zonder extra –n, als knipoog naar de oldschool pannenkoek, die hier traditioneel wordt gebakken in een échte pannenkoekenpan.Alexander vertelt over het concept van de stadspannenkoek. “Pannenkoeken zijn niet alleen lekker voor kinderen, iedereen geniet ervan. Even een échte pannenkoek eten was in het centrum van Haarlem nog niet mogelijk en juist daar zag ik mijn kans. Ons concept is geschikt voor jong en oud. Zeker de eerste dagen dat we open waren hadden we veel jongeren over de vloer. Heel erg leuk!”

En dan vraag jij je natuurlijk ook af wat een stadspannenkoek is? “Onze pannenkoeken kun je zelf samenstellen met de ingredienten die jij lekker vindt, zowel hartig als zoet. Wij hebben gekozen voor een iets lichtere pannenkoek waardoor je er meerdere kunt proberen en ze ook heel geschikt zijn voor de lekkere trek!”

Naast pannenkoeken vind je op de kaart ook een selectie andere gerechten, denk bijvoorbeeld aan een kaasfondue, broodje carpaccio of wafel met ijs en warme kersen. Allemaal zelfgemaakt, geen kersen uit blik of stoofpeer uit een potje. En dat proef je!

Contact & Openingstijden

Contact gegevens

Spaarne 40
2011 CJ Haarlem-Centrum


Facebook.com/meneertjepannekoek
023-2022938


Openingstijden

maandag:gesloten
dinsdag:gesloten
woensdag:12:00 - 20:00
donderdag:12:00 - 20:00
vrijdag:12:00 - 20:00
zaterdag:12:00 - 20:00
zondag:12:00 - 20:00

Plattegrond

Hier vind je leuke uitjes en ondernemers die iets doen voor of met kinderen in de regio Haarlem

dekleineladder.nl is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Ginolica | Oplossingen voor het web